Kurkistuksia satuun ja vanhanajan joulunviettoon sunnuntaina
15.12.2013 klo 13 - 17

Joulupolun varrella on monta erilaista tapahtumapistettä, muun muassa laulua ja leikkiä, joulunäytelmä, kasvomaalausta, hevosajelua, vipukelkka, ja olkisokkelo, kynttiläpolku, tulinäytös, rakotulet ja tikkupullanpaistoa sekä lasten joulupuuro.

Metsäneläimet kiertävät Joulupolulla jakamassa lapsille piparkakkuja ja kanelipullia ja joulupukki sekä joulumuori ottavat vastaan lasten lahjatoiveita.

Seurasaaren sillan kupeessa jaetaan tarkka ohjelma ja kartta, joista selviävät eri tapahtumien paikat ja ajat. Ohjelma on ladattavissa oheisesta linkistä 1.12.2013 lähtien.

 

               Tunnelmia vuoden 2009 Joulupolulta
 

Saapuminen Seurasaareen
 
Tilaa yksityisautoille on niukasti, joten Joulupolulle on parasta tulla julkisilla kulkuneuvoilla. Bussi nro 24 kulkee molempiin suuntiin reittiä Merikatu - Erottaja - Hietaniemenkatu - Paciuksenkatu - Seurasaarentie.

Lisäksi linja 24S ajaa ylimääräisiä vuoroja klo 12.20-17.35. Klo 12.20–15.00 24S ajaa reittiä Erottaja – Hietaniemenkatu - Paciuksenkatu – Seurasaarentie ja klo 15.00–17.35 se ajaa reittiä Seurasaarentie – Paciuksenkatu – Hietaniemenkatu – Erottaja. Muulloin 24S ajaa Mechelininkatua suoraan.

Yksityisautoilijoita pyydetään huomioimaan, että Seurasaarentie on suljettu henkilöautoilta tapahtuman ajan. Seurasaareen saapuvat henkilöautot käyttävät reittiä Ramsaynranta - Meilahdentie - Paciuksenkatu. Matkustajat voi jättää kyydistä Tamminiementien ja Meilahdentien risteyksessä. Pysäköintitilaa on osoitettu liikennemerkein Meilahdentiellä ja Paciuksenkadulla.


 

 
Etusivu Toteuttajat Palaute In English På svenska - Ruotsiksi
Miten varustautua Joulupolulle

Sillan kupeessa joulukuuset odottavat lasten itse tekemiä joulukoristeita. Lapsille tarjottavaa joulupuuroa varten kannattaa ottaa mukaan omat lautaset ja lusikat. Mukaan kannattaa pakata myös taskulamppu, jonka valossa on hämärän laskeuduttua mukava tarkastella metsän ihmeitä. Joulupolun varrella voi sytyttää oman rauhankynttilän. Joulupolulta löytyy myös "Luovu tutista" -piste. Päälle lämpimät vaatteet.
Seurasaaren ravintola ja kioski sekä muutama makkaranpaisto- ja nuotiopaikka palvelevat Joulupolun vieraita, ja saaressa on myös mukavasti tilaa omien eväiden syöntiin.

Päälle lämpimät vaatteet ja sydämeen paljon joulumieltä!

Joulupolun tekijät

Satojen vapaaehtoisten lisäksi mukanamme Seurasaaren Joulupolun talkoissa ovat lukuisat järjestöt, oppilaitokset, kirkko, yritykset ja yhteisöt.

Irmeli Johansson, Joulupolku ry
p. 0500 579 021
email irmeli.johansson(ät)luukku.com

Päivi Munther, Helsingin kaupunki
p. 040 334 2045
email paivi.munther(ät)hel.fi